Høreapparater

Batterier

Siemens (Signia Hearing) leverer batterier til alle høreapparatbrugere i Danmark, og som høreapparatbruger har du ret til gratis batterier til dine apparater.

Du bestiller selv batterierne, de leveres via brev til din hjemadresse. 

Bestilling

  • Batterier kan bestilles via et batteri-bestillingskort, som man sender til Siemens (Signia Hearing).  Bestillingskortet findes på offentlige og private høreklinikker samt kommunikationscentre.
  • Man kan også bestille batterier via hjemmesiden www.signia-hearing.dk/batterier
  • Man kan desuden bestille batterier ved at ringe til batteri-telefonen på tlf. 63 15 40 12. Batteri-telefonen er åben alle hverdage fra klokken 9 til klokken 16. 

Siemens vedlægger sammen med alle batterileverancer et bestillingskort, som kan udfyldes og returneres ved genbestilling. Husk at notere korrekt batteritype.

I nogle kommuner er det også muligt at afhente batterier på lokale udleveringssteder. Kontakt dit lokale kommunikationscenter, hvis du er i tvivl om, hvordan du får batterier til dit høreapparat.

Batterier

Batteriproblemer

Ifølge Siemens, er brugerne generelt tilfredse med kvaliteten af batterierne. Skulle du opleve kvalitetsproblemer, er det dog vigtigt at sende pakken med de resterende batterier ind til Siemens til analyse sammen med information om høreapparatets fabrikat og type.

 

Designed by Synergi Reklamebureau Webbureau