Meld dig ind

Med dit medlemskab støtter du arbejdet for bedre forhold for mennesker med lyd- og høreproblemer og øresygdomme, men du opnår også selv en række konkrete fordele.

Bliv medlem af Høreforeningen for kun 100 kr.

I Høreforeningen vil vi gerne invitere flere ind i vores fællesskab og derfor har vi et tilbud til dig, der endnu ikke er medlem af Høreforeningen.

Du kan nu få et ½ års medlemskab for 100 kr. (normalpris 305 kr. årligt). Du kan også få et ½ års familiemedlemskab for 150 kr. (normalpris 440 kr. årligt). Du kan benytte tilbuddet frem til den 31. december 2022.

Meld dig ind her.

Høreforeningen modtager betaling med Dankort eller Mobile Pay. Bemærk, at Mobile Pay kun kan benyttes, hvis denne er knyttet til et dankort. Hvis du ikke har dankort, så kontakt os på medlem@hoereforeningen.dk, så finder vi en løsning.

Det får du ud af et medlemskab:

• Kom i kontakt med andre i samme situation
• Få faglig vejledning om din hørelse
• Deltag i arrangementer med hørehensyn
• Få vores flotte og nærværende medlemsblad Hørelsen 6 gange årligt
• Få viden og information om dine rettigheder og muligheder

Med et medlemskab støtter du også vores politiske arbejde for bedre vilkår for mennesker med høretab og øresygdomme.

Majbritt Garbul Tobberup

”Vi har arrangementer med hørehensyn og forståelse for din situation. Og så har vi et fantastisk fællesskab. Jeg glæder mig til at byde dig velkommen”. Majbritt Garbul Tobberup, landsformand.

Meld dig ind her.

Webdesign og udvikling / SYNERGI