Du er her: Forside > Støj > Høreskade

Høreskade

Kan du efter et højt brag ikke høre noget på det ene eller begge ører, har du fået en høreskade. Hvis det piber og hyler i dit øre, har du været tæt på en høreskade. Holder hyletonen ikke op, har du måske fået tinnitus.

En høreskade kan også være en rigtig ”sniger”. Den kan komme luskende mange år efter, at du har hørt meget høj musik eller høje brag. Du er altså ikke sikker, selv om du ikke mærker noget straks.

Det er bedst at undgå alt for høj musik og høje brag.

Læs Jans historie
Jan Krogså var 12-13 år gammel, da en hjemmelavet sejlgarnsbombe eksploderede og gav ham en alvorlig høreskade.
Læs Jans historie her.

Handlinger tilknyttet webside
Folder om støj

Støjfolder

Klik på billedet for at downloade Høreforeningens folder om støj  og forebyggelse af høreskader.

Klik her hvis du vil bestille folderen i papirformat.

27. maj Støt Høreforeningen via Mobile Pay eller Swipp
Giv et bidrag med hjertet
24. maj Tilgængeligt teater på Betty Nansen
Se prisvindende dansk dramatik med undertekster når Betty Nansen Teatret genopsætter Soli Deo Gloria.
Se alle nyheder
Tilmelding til nyhedsbrev

Bestil en skrivetolk

Tolkeformidling

Høreforeningens Tolkeformidling tilbyder landsdækkende skrivetolkning.

Lokalafdeling
DK Search Map Nordjylland Midtjylland Syddanmark Sjælland Hovedstaden Hovedstaden

Find din lokalafdeling

Klubber

Høreforeningens klubber har deres egne hjemmesider.

Se oversigt