Stort tema om hørenedsættelse, tinnitus og høreapparater

Magasinet Helse sætter spot på hørenedsættelse.  Se artiklerne her.

Stort tema om hørenedsættelse, tinnitus og høreapparater 


Magasinet Helse bringer i sit seneste nummer et tema om hørenedsættelse, som Høreforeningen har fået lov til at dele. Anne Mette Kristensen, der er hørekonsulent i Høreforeningen, er interviewet i en af artiklerne, der handler om høretab og tinnitus:

– Hver sjette dansker over 18 år har problemer med hørelsen. Hele 40 procent af mennesker i den  erhvervsaktive alder døjer med nedsat hørelse. Derfor er det så vigtigt, at vi dropper de sidste tabuer og sikrer hjælp til mennesker med høretab, siger Anne Mette Kristensen blandt andet.

I artiklen kan man få viden om tinnitus og høretab samt få gode råd til, hvordan man bedst tager hensyn til personer med hørenedsættelse. Til dig, der har hørenedsættelse, er der råd til, hvordan du skaber de bedste kommunikationsvilkår. Læs artiklen her:

Helse 2020 nr. 3: Tinnitus - dine ører råber om hjælp

Skru op for lydene og ned for fordommene

I Helses tema om hørenedsættelse finder man også en artikel med Lisbet Dahl, der fik høreapparater sidste år. Det har gjort en stor forskel for hende at kunne høre de lyse toner igen, og nu vil hun gerne være med til at nedbryde myter og fordomme om høretab og høreapparater. Læs artiklen her:

Helse 2020 nr. 3: Lisbet Dahl - Skru op for livets lyde med et høreapparat og ned for fordomme om høretab

Lyt til dine ørers signaler

Gert Ravn, ingeniør og teknologispecialist inden for audiologi og høreapparater hos FORCE Technology medvirker også i en artikel. Den handler om høreskader, støj og hvad moderne  høreapparater kan. Læs artiklen her:

Helse 2020 nr. 3: Lyt til dine ørers signaler

 

Lagt på 1. april 2020 

 

 

Webdesign og udvikling / SYNERGI