Invitation: Kom med på Inspirationsweekend for erhvervsaktive

Inspiration og sparring til dig som enten er ved at afslutte din uddannelse, er i job, flexjob eller er jobsøgende.

Invitation: Kom med på Inspirationsweekend for erhvervsaktive

Udvalget for Erhvervsaktive afholder Inspirationsweekend for Erhvervsaktive 1. – 3. april på Fjelsted Skov Hotel, Fest og Konference, Store Landevej 92, 5592 Ejby.

Weekendens tema er ”Hvor skal vi hen, do?” inspireret af skærmtrolden Hugo fra Eleva2eren tilbage i starten af 1990´erne. Jer der husker spillet, vil vide, at Hugo går gennem nogle forhindringsbaner. Det minder om os med høretab, der oplever forandringer i arbejdslivet som udtrykket ”livets flod”.

Programmet vil være en blanding mellem oplæg, workshop og fysiske aktiviteter. Du vil møde ligesindede, der kan nikke genkendende til de udfordringer, der kan være i joblivet. Vi kan allerede nu afsløre, at vi får besøg af Søren Skriver Tillisch og hans kone Anne, som vil fortælle om deres vej i arbejdslivet kontra familielivet.

Programmet for weekenden

• Indkvartering fra kl. 19 fredag
  • Fredag aften vil der være præsentation, rystesammen-aktivitet og frit samvær.
  • Lørdag bliver spækket med spændende oplæg, workshop og surprise på programmet. Vi vil nyde en dejlig 3-retters menu om aftenen efterfulgt af socialt samvær og hygge.
  • Søndag med frisk morgentur i den nærliggende skov, evaluering og oplæg. Vi slutter af kl. 12, så man kommer hjem i god tid og bliver lade op til mandag morgen.

Som deltager er det helt i orden, hvis man bliver træt under arrangementet, her er man velkommen til at trække sig tilbage og slappe af samt deltage, når man er frisk igen.

Målet for weekenden er, at du skal tage hjem med fornyet energi og viden om, hvordan du kan få mere ud af joblivets labyrinter.

Weekenden finder sted i smukke omgivelser med komfortable enkeltværelser og god mad, der vil være teleslynge, skrivetolke og tegnsprogstolke, så alle kan være med uanset hørestatus.

Pris og tilmelding

Weekenden koster 1.100 kr. for medlemmer af Høreforeningen / 2.900 kr. for ikke-medlemmer. Er du ikke medlem, kan du melde dig ind her og komme med til medlemspris.

Tilmeld dig inspirationsweekenden her.

Tilmeldingsfrist: 14. marts

Der tages forbehold for ændringer i programmet, og der tages alle forholdsregler i forhold til at undgå corona-smitte.

Lagt på 1. februar 2022