Invitation: Kom med på Inspirationsweekend for erhvervsaktive

Inspiration og sparring til dig som enten er ved at afslutte din uddannelse, er i job, flexjob eller er jobsøgende.

Invitation: Kom med på Inspirationsweekend for erhvervsaktive


Udvalget for Erhvervsaktive afholder Inspirationsweekend for Erhvervsaktive 24. – 26. marts 2023 på Fjelsted Skov Hotel, Fest og Konference, Store Landevej 92, 5592 Ejby.

Weekendens tema er ”Styrk din mentale sundhed” med andre ord: hvordan får du kontrol over din egen situation. Vi med høreudfordringer er konstant på arbejde. Du vil møde ligesindede, der kan nikke genkendende til de udfordringer, der kan være i joblivet/fritiden.

Programmet for weekenden

  • Fredag aften vil der være præsentation, rystesammen-aktivitet og frit samvær.
  • Lørdag består af morgentur, copingstrategier v/Merete Birk Nielsen, psykiske følger af høretab v/psykolog Mette Søndergård Riber, workshops og socialt samvær og hygge. Om aftenen skal vi nyde en dejlig 3-retters menu efterfulgt af mere socialt samvær og hygge.
  • Søndag starter med en frisk morgentur i den nærliggende skov, herefter evaluering, balance inkl. øvelser og høreteknik v/ hørekonsulent Laura Velander fra Castberggård. Vi slutter af kl. 12, så man kommer hjem i god tid og bliver lade op til mandag morgen.

Som deltager er det helt i orden, hvis man bliver træt under arrangementet, her er man velkommen til at trække sig tilbage og slappe af samt deltage når man er frisk igen.

Målet for weekenden er, at du skal tage hjem med fornyet energi og viden til, hvordan du kan få mere ud af den daglige trummerum. Vi glæder os til at se dig.

Weekenden finder sted i smukke omgivelser med komfortable enkeltværelser og god mad, der vil være teleslynge, skrivetolke og tegnsprogstolke, så alle kan være med uanset hørestatus.

Pris

1.100 kr. for medlemmer af Høreforeningen / 800 kr. for medlemmer under 30 år. For ikke-medlemmer er det fuld pris: 3.225 kr.

Er du ikke medlem kan du melde dig ind her og komme med til medlemspris (medlemskab koster 305 kr. årligt).

Tilmeldingsfrist

Tilmeld dig senest 1. marts 2023

Tilmeld dig via dette link

Der tages forbehold for ændringer i programmet.

 

Lagt på 4. januar 2023

 

Webdesign og udvikling / SYNERGI