Hvem er den mest fantastiske frivillig i Høreforeningen?

Nu kan du indstille kandidater til "Årets frivillig i Høreforeningen".

Hvem er den mest fantastiske frivillig i Høreforeningen?

Brug formularen nederst på denne side for at indstille Årets frivillig.

Hver eneste dag bruger frivillige i Høreforeningen en del af deres fritid på at gøre noget for mennesker med høretab i Danmark. Og det er vigtigt. For uden vores frivillige ildsjæle ville Høreforeningen ikke være den aktive og imødekommende forening, vi er i dag.

Vores frivillige fortjener at blive fejret - og du kan nu være med til at fortælle om den vigtige indsats, de gør i Høreforeningen. Det kan du gøre ved at indstille en frivillig, som du kender til ”Årets frivillig i Høreforeningen”.

Alene det, at du indstiller vedkommende, vil være et anerkendende skulderklap i sig selv. Blandt de indstillede kårer priskomitéen årets mest fantastiske frivillig i Høreforeningen, som bliver fejret.

Hvem kan indstilles?

Prisen gives til en person, der yder eller har ydet en helt særlig indsats til gavn for Høreforeningens medlemmer, enten i forbindelse med en lokalafdelings arbejde, udvalgsarbejde, eller på anden måde har bidraget til udbredelse af kendskabet til Høreforeningen.

Alle, som er medlem af Høreforeningen, kan indstilles til prisen. Bemærk dog, at medlemmer af Høreforeningens hovedbestyrelse ikke kan modtage prisen.

Alle medlemmer, herunder flere medlemmer sammen, kan indstille frivillige til prisen.

Årets frivillig får ud over anerkendelsen også en særlig gave til en værdi af 1.500 kroner. Fejringen finder så vidt muligt sted ved årsmødet i den frivilliges lokalafdeling.

Priskomitéen består af Merete Birk Nielsen, HB-medlem, Bent Hansen, HB-medlem og Tine Lyngholm, sekretariatsleder.

Majbritt Garbul Tobberup og Kristian Hansen

Vinder af Årets frivillig 2020 blev Kristian Hansen, der er formand for Billund Lokalafdeling. Kristian blev fejret på lokalafdelingens årsmøde den 26. februar, hvor han fik prisen overrakt af landsformand Majbritt Garbul Tobberup.

Sådan indstiller du

Du kan indstille den frivillige, som du synes fortjener et skulderklap, senest den 13. december 2020. Indstillingen sker via formularen nederst på denne side.

Har du spørgsmål er du velkommen til at kontakte organisations- og udviklingskonsulent Linda Dybdal Nielsen, tlf. 69 13 00 10, ldn@hoereforeningen.dk

Vi glæder os til at modtage din indstilling og håber, at du vil dele denne information med andre i Høreforeningen.

Lagt på 21. september 2020

Indstil årets frivillig

(Navn på den frivillige, der indstilles)
(Fx e-mail og/eller tlf.nr.)
(Hvorfor skal personen indstilles)
(Upload gerne et foto af den frivillige)

Høreforeningen tager kontakt til alle indstillede og indhenter accept af, at deres navn og billede offentliggøres på Høreforeningens hjemmeside.

(Skriv gerne flere navne, hvis I er flere om at indstille personen)