Er du mellem 18 og 30 år så tag med os på festival som frivillig.

Høreforeningen spreder vigtigt budskab på festivaler.

Er du mellem 18 og 30 år så tag med os på festival som frivillig.


Høreforeningen inviterer unge til at tage med os på festival for at sprede gode råd til at passe på ørerne og sælge kvalitetsørepropper til en god pris til andre unge. Du kan deltage, uanset om du har hørenedsættelse eller ej.

Vær med os på BørneDistortion! 

Igen i år har vi brug for seje frivillige til at hjælpe os på BørneDistortion torsdag d. 30. maj i Hans Tavsens Park på Nørrebro. Du skal hjælpe med at sætte op, pakke ned, sætte aktiviteter i gang og skabe god stemning. Og så skal du snakke om lyd, hørelse og forebyggelse med de børn, unge og forældre, som kommer forbi. Du bliver selvfølgelig introduceret til opgaven, så du behøver ikke vide noget om emnet på forhånd.

Vi har blandt andet sjove aktiviteter for børn, fx en lydsafari, men i år samarbejder vi også med en gruppe studerende fra DTU Skylab. De kommer til at være på BørneDistortion sammen med os og bidrager med en krea-station, hvor børn kan udsmykke deres egne ørepropper og tage dem med videre ud på festivalen. De har testet det på en SFO og det var virkelig populært, så vi forventer, at det bliver et trækplaster!
Vi sørger for t-shirts, snacks, drikkevarer og for, at du kan få noget at spise i løbet af dagen.

Selve BørneDistortion varer fra kl. 14-19 torsdag d. 30. maj. Vi har to vagter på dagen. Den tidlige fra kl. 11.30-16 og den sene fra kl. 15.30-20. Efter din vagt kan du fortsætte til de mange Distortion-aktiviteter rundt omkring på Nørrebro.

Det er en både sjov og meningsfuld frivilligtjans. Forvent masser af nysgerrige og glade børn, snakkesalige voksne og festivalstemning.

Tilmeld dig til BørneDistortion allerede i dag via dette link: https://www.collect.nu/HF/boernedistortion

Roskilde Festival

Vi havde en fest på sidste års Roskilde Festival, hvor vi solgte over 800 sæt kvalitetsørepropper ude blandt gæsterne, og vi glæder os virkelig meget til igen at være med på Danmarks største kulturbegivenhed.

Vi har lavet en særlig aftale med Festivalen, som gør, at du som frivillig kan nøjes med at bruge en eftermiddag på en af Roskildes First Days enten søndag d. 30. juni, mandag d. 1. juli eller tirsdag d. 2. juli og få adgang resten af dagen.

Vi skal sprede gode råd om, hvordan man passer på sine ører – og vi skal sælge ørepropper til andre unge. På Roskilde Festivalen kommer I til at bevæge jer rundt på den del af festivalpladsen, der er åben og i campingområderne mellem kl. 11-19 og i nærheden af to scener med upcoming bands og kunstnere. Vi sørger for mad og drikkevouchers til boderne og mulighed for pauser i løbet af dagen – og selvfølgelig en god introduktion til opgaven.

Så vi håber, at du har lyst til at være med. Vi lover det bliver sjovt! Tilmeld dig her via dette link – jo før jo bedre: https://www.collect.nu/HF/RF24 

Baggrund

I  Lyd på livet projektet  arbejder Høreforeningen med at forebygge høreskader og tinnitus blandt børn og unge. Som en del af projektet vil vi være til stede til live-musik events for at oplyse unge gæster om, hvad de kan gøre for at passe på deres hørelse og give dem mulighed for at købe kvalitetsørepropper til en god pris.

Lyd på livet er støttet af William Demant Fonden, GN Foundation, Den A.P. Møllerske Støttefond, Aage og Johanne Louis-Hansens Fond.

 

Lagt på 24. april 2024


 

Webdesign og udvikling / SYNERGI