Er du mellem 18 og 30 år så tag med os på festival som frivillig.

Høreforeningen spreder vigtigt budskab på festivaler.

Er du mellem 18 og 30 år så tag med os på festival som frivillig.


Unge har uanede muligheder for lydoplevelser med streaming, trådløse hovedtelefoner, livemusik og andre begivenheder. Men det presser ørerne, og op mod en milliard unge og unge voksne er i risiko for at få et høretab, før de bliver gamle.

Som ung kan man gøre meget selv for at undgå høreskader – ikke mindst når man tager på festival. Men det kræver, at man ved, hvordan man beskytter sine ører.

Derfor inviterer Høreforeningen unge til at tage med os på festival for at sprede gode råd til at passe på ørerne på festivaler og sælge kvalitetsørepropper til en god pris til andre unge. Du kan deltage, uanset om du har hørenedsættelse eller ej.

Distortion

Vi starter vores indsats med Distortion 2023, som foregår fra 31. maj til 3. juni i København. Her vil vi være til stede de første to dage, som er de dage, hvor der er mest for børn og unge.

Vi er med til de events der hedder Distortion X onsdag den 31. maj og torsdag den 1. juni samt BørneDistortion i dagtimerne den 1. juni og New Kids on the Block for unge om aftenen samme dag. Det foregår i indre by og på Vesterbro i København.

Vi skal sprede gode råd om, hvordan man passer på sine ører – og vi skal sælge ørepropper til andre unge. Så vi håber, at du har lyst til at være med. Vi lover det bliver sjovt!

Vagterne er på 3-6 timer – og du kan blive resten af dagen og aftenen efter din vagt. Vi sørger for en t-shirt og forplejning – en introduktion til opgaven – og god stemning.

Tilmeld dig her så hurtigt du kan: https://www.collect.nu/HF/distortion

Roskilde Festival

Vi glæder os virkelig meget til at være med på Danmarks største kulturbegivenhed, Roskilde Festival 2023!

Vi har lavet en særlig aftale med Festivalen, som gør, at du som frivillig kan nøjes med at bruge en eftermiddag på en af Roskildes First Days enten søndag d. 25., mandag d. 26. eller tirsdag d. 27. juni og få adgang resten af dagen. 

Vi skal sprede gode råd om, hvordan man passer på sine ører – og vi skal sælge ørepropper til andre unge. På Roskilde Festivalen kommer I til at bevæge jer rundt fra kl. 12-18 i nærheden af de to Rising scener, der skiftevis hoster koncerter med upcoming bands og kunstnere.

Så vi håber, at du har lyst til at være med. Vi lover det bliver sjovt!

Tilmeld dig her via dette link – jo før jo bedre: https://www.collect.nu/HF/roskilde23

 

Baggrund

I  Lyd på livet projektet  arbejder Høreforeningen med at forebygge høreskader og tinnitus blandt børn og unge. Som en del af projektet vil vi være til stede til live-musik events for at oplyse unge gæster om hvad de kan gøre for at passe på deres hørelse, og også give dem mulighed for at købe kvalitetsørepropper til en god pris.

Lyd på livet er støttet af William Demant Fonden, GN Foundation, Den A.P. Møllerske Støttefond, Aage og Johanne Louis-Hansens Fond.

 

Foto: Roskilde Festival / Kim Adrian

Lagt på 2. maj 2023

 

Webdesign og udvikling / SYNERGI