Sanne Lauridsen er Årets frivillig i Høreforeningen

Formanden for Aarhus Lokalafdeling blev fejret på årsmøde i lørdags.

Sanne Lauridsen er Årets frivillig i Høreforeningen


Der blev trakteret med tapas og ukrainsk champagne, da Aarhus Lokalafdeling holdt årsmøde i Huset Trøjborg i lørdags. Dagen var særlig festlig, da der udover det sædvanlige årsmødeprogram også var sat tid af til at fejre lokalafdelingens mangeårige formand, Sanne Lauridsen, der i år løb med prisen som Årets frivillig i Høreforeningen. 

Sanne fik prisen overrakt af foreningens næstformand Leon Carlsen, og det var en rørt lokalformand, der tog imod anerkendelsen og gav udtryk for, at hun var meget stolt og ikke havde forventet at få prisen.

Her kan du læse priskomitéens begrundelse:
Ud fra indstillingerne fremstår Sanne Lauridsen som et engageret, loyalt og empatisk menneske, der brænder for sit frivillige virke i Høreforeningen. Både når det handler om at hjælpe andre, og når det handler om at sætte dagsordenen. Sanne beskrives som en person med et forrygende flot temperament og en stålsat energi, der gør, at man sjældent er i tvivl om, hvad Sanne mener samtidig med, at hun får andre til at føle sig set og hørt.
Ud over sit lokale virke har Sanne i en længere årrække været hovedbestyrelsesmedlem i Høreforeningen - også i forretningsudvalget, frivillig i forældreudvalget og ungdomsudvalget. Sannes tilgang til sit frivillige virke afspejler på mange måder diversiteten i det at være frivillig i Høreforeningen, og de mange muligheder der er for at engagere sig i høresagen lokalt, regionalt og nationalt. Både i forhold til det nære og relationelle samt hvordan man kan gøre sin indflydelse gældende lokalt. Derfor mener vi, at Sanne Lauridsen kan være en inspiration for andre medlemmer i Høreforeningen.  

Sanne Lauridsen har været formand for Aarhus Lokalafdeling siden 2007. Afdelingen har 346 medlemmer og har afholdt 12 arrangementer sidste år.

Vi ønsker Sanne stort tillykke med prisen!

Fotos: Lars Aarø

Lagt på 27. februar 2023

 

Webdesign og udvikling / SYNERGI