Høreområdet er ikke påvirket af de nye restriktioner

Du kan stadig få hjælp på høreklinikken og kommunikationscentret.

Høreområdet er ikke påvirket af de nye restriktioner


Selvom Danmark igen er lukket ned, kan du fortsat få hjælp til dine høreproblemer. Høreapparatbehandling er ikke som andre dele af sundhedsområdet påvirket af aflysninger for at mindske coronapresset på sundhedsvæsenet.

Høreforeningen har været i kontakt med en række offentlige høreklinikker og alle melder, at de fortsat har åbent og kører videre på almindelig drift, dog selvfølgelig stadig med covid-19 forebyggende tiltag i venteområder mv. Klinikkerne oplever også, at en del borgere aflyser deres tider.

De private høreklinikker er blandt de butikker, som ifølge Sundhedsministeriets retningslinjer skal holde åbent, så de kører også med normal drift og tager de nødvendige hensyn ift. hygiejne, brug af mundbind mv.

Kommunikationscentrene fortsætter også med at hjælpe borgerne. Nogle opgaver kan klares over telefon eller videosamtale, men fx afprøvning af hjælpemidler finder stadig sted ved fysisk fremmøde. Det er dog ikke alle kommunikationscentre, der gennemfører afprøvning af hjælpemidler i denne tid.

Også hos kommunikationscentrene oplever de, at en del borgere aflyser deres tider. Men har du brug for hjælp, kan du altså stadig få det, både på høreklinikken og kommunikationscenteret.

 

Lagt på 7. januar 2020

 

 

 

Webdesign og udvikling / SYNERGI