Danmarks første bootcamp for unge iværksættere med handicap ser dagens lys

Unge med handicap og iværksætterdrømme kan tilmelde sig ny bootcamp for iværksætteri og handicap, hvor fokus er rettet mod det unikke.

Danmarks første bootcamp for unge iværksættere med handicap ser dagens lys

 

Fra den 17. juni kan unge med handicap, der har en iværksætter i maven, tilmelde sig Danmarks første bootcamp for iværksætteri og handicap. Bootcampen løber af stablen den 4. oktober 2021 og forsætter de efterfølgende ti uger.

På det skræddersyede forløb kan deltagerne stifte bekendtskab med alt fra produktudvikling, støttemuligheder, økonomi, branding til netværksdannelse. Oplægsholderne er mange – og tæller bl.a. Mia Wagner, direktør for Nordic Female Founders, Palle Riismøller, direktør i Connect Danmark.

De unikke iværksættere

På bootcampen er fokus rettet mod det unikke. - Og det er unge med handicap trænet til at spotte gennem hele livet. Det mener en af initiativtagerne bag bootcampen, der selv har et hørehandicap, Signe Hartvig Daugaard, der er iværksætter og stifter af medievirksomheden Great Minority.

- Unge med handicap har mange gange unikke talenter. Og som iværksætter er det at være unik eller adskille sig på markedet essentielt, siger Signe Hartvig Daugaard. Hun er stifter af medievirksomheden Great Minority, der arbejder for en bedre og bredere repræsentation af minoriteter.

Tilmelding og praktisk info

Tilmeldingen til bootcampen åbner den 17. juni 2021 på bootcampens hjemmeside www.ivbootcamp.dk

Der er et deltager-gebyr på 500 kr. til materialer og undervisningsportal m.v. for bootcampen, der består af et 10-ugers skræddersyet kursusforløb, hvor unge med handicap mellem 18-30 år, kan prøve kræfter med iværksætteri. Målet med kurset er, at de unge kan blive afklaret med, om iværksætteri kunne blive en levevej for dem. På det skiftevis fysiske og digitale kursus, kan man fx møde Mia Wagner, direktør for Nordic Female Founders, Palle Riismøller, direktør i Connect Danmark. Bootcampen afholdes blandt andet i Symbion og på DTU Skylab.

Dansk Handicap Forbund er projektejer af bootcampen, som er støttet og finansieret af Tuborgfondet.

Læs mere i denne pressemeddelelse

Foto: Martin Bubandt

Lagt på 17. juni 2021

 

Webdesign og udvikling / SYNERGI