Coronavirus / Covid-19-information

Selvom forsamlingsforbuddet er hævet til 50 personer, kan du stadig opleve, at nogle arrangementer i Høreforeningen er aflyst, og at der tilbydes færre arrangementer end vanligt. Dette skyldes blandt andet, at mange frivilligcentre først genåbner senere på året. Følg med via vores kalender.

Høreforeningens sekretariat har åbent for telefoniske henvendelser og mailhenvendelser. Medarbejderne arbejder delvist hjemmefra for at forebygge smittespredning.

Du kan orientere dig generelt om coronavirus / covid-19 på Sundhedsstyrelsens hjemmeside.

Styrelsen har også lavet et særligt materiale til sårbare grupper fx ældre eller kronisk syge.

Har I spørgsmål, er I velkomne til at kontakte os på tlf. 36 75 42 00 indenfor vores åbningstid alle hverdage kl. 10-14.

Se også disse nyheder:

Send en e-mail til Coronalinjen

Sådan foregår genåbningen af de offentlige høreklinikker

Høreområdet er også en kritisk funktion

Sådan kommer du i kontakt med akuttelefonen når du har svært ved at høre

Få en telefon- eller video-ven

Hvad gør jeg hvis mit høreapparat går i stykker?

Information fra Specialrådgivningen til børn og unge med høretab

Pas på tricktyve og svindel på nettet

Coronavirus og kommunikationscentrenes tilbud

Information fra Sundhedsstyrelsen