Tour de Tinnitus

Har du svært ved at holde din tinnitus ud? Tinnitus kan lindres, men mange får desværre at vide, at det er noget, de bare må lære at leve med.

For at udbrede viden om behandlingsmuligheder igangsætter Høreforeningen et helt nyt koncept med tinnitus-arrangementer i alle fem regioner. Vi kalder det Tour-de-Tinnitus:

Første arrangement finder sted i Region Syddanmark den 1. marts 2023 kl. 18-20.30 i Fredericia. Det koster 80 kr. at deltage (50 kr. hvis man er medlem af Høreforeningen). Prisen inkluderer lettere forplejning.

Tilmeld dig senest 6. februar via linket her

Alle er velkomne, tilmelding efter først til mølle!

Til arrangementet vil der deltage fagpersoner fra kommunikationscentrene med viden om tinnitus og frivillige i Høreforeningen, der lever med tinnitus, og der vil både være oplæg og tid til samtaler.

Det er vigtigt, at man søger råd, støtte og vejledning til, hvordan man kommer videre, når man har tinnitus. Tilmeld dig arrangementet og få viden om, hvad der findes af hjælp til dig!

Webdesign og udvikling / SYNERGI