Medlemsblad

Udgivelsesplan

Her kan du se, hvornår medlemsbladet lander i din postkasse:

2021

Nr. 5 - oktober: Udgives i uge 42 (deadline for indlæg og aktiviteter: 9. september)

Nr. 6 - december: Udgives i uge 48 (deadline for indlæg og aktiviteter: 25. oktober)

2022

Nr. 1 - februar: Udgives i uge 7 (deadline for indlæg og aktiviteter: 6. januar)

Nr. 2 - april: Udgives i uge 16 (deadline for indlæg og aktiviteter: 4. marts)

Nr. 3 - juni: Udgives i uge 25 (deadline for indlæg og aktiviteter: 12. maj)

Nr. 4 - september: Udgives i uge 36 (deadline for indlæg og aktiviteter: 28. juli)

Nr. 5 - oktober: Udgives i uge 42 (deadline for indlæg og aktiviteter: 8. september)

Nr. 6 - december: Udgives i uge 49 (deadline for indlæg og aktiviteter: 27. oktober)

Deadlines er for indsendelse af indlæg til Brevkassen eller aktiviteter til Hvad sker hvor.

Indlæg til Brevkassen sendes til hoerelsen@hoereforeningen.dk mens aktiviteter sendes til aktivitet@hoereforeningen.dk