Medlemsblad

Udgivelsesplan

Her kan du se, hvornår medlemsbladet lander i din postkasse:

2022

Nr. 4 - september: Udgives i uge 36 (deadline for indlæg og aktiviteter: 28. juli)

Nr. 5 - oktober: Udgives i uge 42 (deadline for indlæg og aktiviteter: 8. september)

Nr. 6 - december: Udgives i uge 49 (deadline for indlæg og aktiviteter: 27. oktober)

2023

Nr. 1 - februar: Udgives i uge 7 (deadline for indlæg og aktiviteter: 5. januar)

Nr. 2 - april: Udgives i uge 16 (deadline for indlæg og aktiviteter: 3. marts)

Nr. 3 - juni: Udgives i uge 24 (deadline for indlæg og aktiviteter: 4. maj)

Nr. 5 - oktober: Udgives i uge 42 (deadline for indlæg og aktiviteter: 7. september)

Nr. 6 - december: Udgives i uge 49 (deadline for indlæg og aktiviteter: 26. oktober)

Deadlines er for indsendelse af indlæg til Brevkassen eller aktiviteter til Hvad sker hvor.

Indlæg til Brevkassen sendes til hoerelsen@hoereforeningen.dk mens aktiviteter sendes til aktivitet@hoereforeningen.dk

Webdesign og udvikling / SYNERGI