Virtuelt dialogmøde - fællesskab med høretab

Kender du følelsen af at være til sociale arrangementer, men alligevel føle dig isoleret på grund af hørenedsættelse? Eller er du pårørende til en, der kæmper med dette dagligt? Vi ved, at det kan være udfordrende. Nu kan du være med til at skabe arrangementer, der inkluderer alle ører. 

Har du en idé til en aktivitet, du ønsker at føre ud i livet? En madklub, et foredrag eller noget tredje. Eller vil du gerne hjælpe med at realisere andres ideer? Nu har du muligheden for at planlægge og afvikle en idé sammen med andre i Randers! Du bliver en del af et stærkt fællesskab sammen med andre med høretab. Du behøver ikke være medlem af Høreforeningen. 

Med dialogmødet inviterer vi dig til en vigtig samtale om at skabe inkluderende lokale aktiviteter for alle med høretab. Her er plads til, at du kan engagere dig på dine præmisser. Høreforeningen er klar til at slå ørerne ud og høre dine erfaringer og ideer til aktiviteter. 

Lad os sammen åbne døre til sociale fællesskaber, hvor høretab ikke er en hindring, men en del af den mangfoldighed, der beriger os alle.

Dato: mandag d. 22. april 2024
Tidspunkt: 17-19
Sted: TEAMS

Tilmeld dig senest den 22/4 her: https://www.collect.nu/HF/randers24

 

Har du spørgsmål så kontakt projektmedarbejder Ida Stenbæk Nielsen via mail: isn@hoereforeningen.dk eller telefon tirsdag og torsdag på
tlf.: 69 16 13 07 

 

Vi glæder os til at se dig til en inspirerende dag!

Projektet er støttet af Nordea-Fonden 

22.04.2024 17:00 Dronningborg Bibliotek – Udbyhøjvej 81, 8930 Randers NØ
Webdesign og udvikling / SYNERGI