Du er her: Forside > Særligt for dig > Debatfora > Tinnitus > Liste over ørelæger

Liste over ørelæger

Op til Tinnitus

Liste over ørelæger

Axel — 02. februar 2010 19:57

Findes der en liste over ørelæger, som ved noget om tinnitus. Dem jeg har været hos, ved tydeligvis ikke så meget, og gør derfor heller ikke så meget.

Det ville være rart som ny tinnitusser ikke at skulle lede efter den rette ørelæge.

Re: Liste over ørelæger

olemadsen — 05. februar 2010 21:25

Axel skrev:

Re: Liste over ørelæger

olemadsen — 05. februar 2010 21:30

Kære Axel

Jeg tror det er svært at finde en sådan liste. Vi har den i hvert fald ikke som telefonpassere på M&T telefonen 70 10 49 29. Det er nok også afgørende, hvor du bor her i landet.

Det er muligt, at Pia Mikkelsen på sekretariatet kan hjælpe dig. Så skal du enten maile eller ringe til hende. Hun træffes i normal åbningstid, som du kan finde her på hjemmesiden.

Venlig hilsen Ole

Baseret på Ploneboard
Handlinger tilknyttet webside
Lokalafdeling
DK Search Map Nordjylland Midtjylland Syddanmark Sjælland Hovedstaden Hovedstaden

Find din lokalafdeling

Klubber

Høreforeningens klubber har deres egne hjemmesider.

Se oversigt