Høremanual

Høremanualen er en udgivelse fra Høreforeningen om høretab, høreapparater og hjælpemidler. Høremanualen er rettet mod personale i plejesektoren, men den kan også anvendes af høreapparatbrugeren selv og af pårørende.

Manualen giver blandt andet nyttige informationer om, hvad det vil sige at høre dårligt og om muligheder og rettigheder i forhold til høreapparater og hjælpemidler. Der er også information om høreapparattyper og om håndtering og vedligeholdelse.

Hvordan håndterer og vejleder du bedst en borger med høretab?
Hvad skal du være opmærksom på, når du skal hjælpe en borger med at benytte sit høreapparat?
Hvor skal man henvende sig for at afprøve og søge om høretekniske hjælpemidler?
Find svarene i høremanualen!

Høremanualen er udarbejdet af Høreforeningens høreudvalg samt Høreforeningens sekretariat.

Bemærk: Ønsker du at købe mere end 2 høremanualer, så send en mail til materialer@hoereforeningen.dk

Du kan også vælge at downloade høremanualen, hvis du blot ønsker en elektronisk udgave. Klik på pdf-linket nedenfor.

Pris: 25,00 DKK.

Dette produkt er der fragt på:
Du betaler kun fragt én gang, selvom du bestiller andre varer.

Download Høremanual.pdf