Ungdommens Folkemøde er i gang

Høreforeningen sætter fokus på støj og forebyggelse af høreskader.

Ungdommens Folkemøde er i gang

Høreforeningen har i dag taget hul på Ungdommens Folkemøde i Valbyparken, hvor vi via en masse forskellige aktiviteter sætter vi fokus på støj og høreskader. I dag har vi blandt andet afholdt workshop, hvor unge hjalp os med at designe en kampagne, der skal forebygge høreskader.

Ungdommens Folkemøde fortsætter i morgen fredag og på lørdag og alle er velkomne til at kigge forbi!

Alle dagene kan man møde unge frivillige fra Høreforeningen og ikke mindst Valdemar – mannequinen fra Aalborg Universitet, der kan måle, hvor højt mobiltelefoner spiller.

Lørdag spiller musikeren Blak, ham med sangen "Nede Mette", fordi alle med den rette adfærd kan nyde musik uden at risikere høreskader. Læs mere om Ungdommens Folkemøde

Høreforeningens tilstedeværelse på Ungdommens Folkemøde er støttet af GN Hearing, Oticon Fonden samt Oticon Medical.

Landsformand Majbritt Garbul Tobberup byder de unge velkommen til formiddagens workshop.

Workshoppen er i gang.

Der arbejdes på idéer til en forebyggelseskampagne.

Nogle af de unges idéer!

Samtale om tinnitus med Marie fra vores ungdomsudvalg og forsker Susanne Nemholt Rosing.

Quiz om høreskader med forsker Susanne Nemholt Rosing.

Skal vi have støj og høreskader på skoleskemaet? Debat med Høreforeningens landsformand, forsker Susanne Nemholt Rosing og Leanor Dall fra Danske Skoleelever.

Budskab fra de unge ved debatten: Vi skal vide mere om støj helt fra starten af vores skolegang. Tag ud til skolerne og fortæl os om konsekvenserne, og brug de sociale medier.
Leanor fra Danske Skoleelever: Vi har en kultur, hvor vi larmer meget i skolerne, så vi skal starte tidligt med at få mere viden.
Forsker Susanne Nemholt Rosing: I Gøteborg ser man på børns hørelse i daginstitutioner. Resultaterne tyder på, at børnene har midlertidig hørebelastning efter at have været i børnehave.
Høreforeningens landsformand: Høreværn i skolerne pga. larm er ikke den rigtige vej. Vi skal hellere lære børn og unge, hvordan man undgår skadelig støj.

Knalder du også....for højt op for musikken?

Lagt på 6. september 2018