Uffe Ellemann og Vibeke Windeløv bruger høreapparat

Se video, hvor de fortæller hvorfor.

Uffe Ellemann og Vibeke Windeløv bruger høreapparat


- Det gik pludselig op for mig, at der var langt flere nuancer i den klassiske musik, som jeg fangede. Så for mig har det at få et høreapparat beriget mit liv.

Sådan siger tidligere udenrigsminister Uffe Ellemann Jensen i en video, der er produceret i anledning af det politiske møde på høreområdet, der finder sted i dag.

I videoen medvirker også Vibeke Windeløv, der fortæller, at mange kommer til hende og spørger, hvordan de skal få deres far eller mor til at bruge høreapparat. Forældrene vil ikke, fordi de føler sig gamle, hvis de får et høreapparat. Vibeke Windeløv svarer dem, at der ikke er noget, der får en til at virke mere gammel, end hvis man siger hva' hele tiden og bliver blank i blikket. Hun fremstår yngre med høreapparat end dem, der ikke har høreapparater, fordi de hele tiden ender i sådan nogle situationer.

Uffe Ellemann Jensen og Vibeke Windeløv fortæller i denne video om de fordele, de oplever ved at bruge høreapparat:


Videoen er netop blevet vist for første gang på det politiske møde, der er arrangeret af Arbejdsgruppen for fremtidens hørerehabilitering, som Høreforeningen er en del af.

Læs mere om mødet her.

 

Lagt på 12. november 2019

 

Designed by Synergi Reklamebureau Webbureau