Se hvem der vandt

Så er der trukket vindere i Høreforeningens konkurrence. Se, hvem der blev de heldige vindere.

Se hvem der vandt

De heldige vindere blev...

Doro telefon: Betty Olsen, Spentrup

Vibrationsvækkeur: Lisbeth Johansen, Skovlunde

Garmin smartwatch: Ulla Brendstrup, Jægerspris

Foredragsaften på Castberggård: Bent Rysbjerg, Herning

ClearSounds halsslynge: Flemming Bording Larsen, Svendborg

Ergonomisk kontorstol: Anders Overgaard, Bjerringbro

Vinderne har fået direkte besked. Stort tillykke og tak til alle der deltog.

Læs mere om præmierne herunder.

Doro telefon

Doro 6531 telefon

Topmodellen fra Doros nye serie af brugervenlige mobiltelefoner. Klaptelefon med ekstra stor skærm. Når telefonen er klappet sammen undgås fejlopkald, mens den ekstra skærm på ydersiden gør det nemt at se, hvem der ringer uden at åbne telefonen. Via en enkel navigationsknap kan man gå på nettet og bruge Facebook. Blandt andre funktioner kan nævnes et simpelt mailprogram og tryghedsknap. Doro 6531 fås i både sort og rød, bemærk dog at modellen man vinder er sort. Telefonen har en værdi af 1.443 kr. og er sponsoreret af Doro A/S.


Vækkeur

Sonic Boom vibrationsvækkeur

Rejsevækkeur med vibration og ekstra høj alarmtone. Mulighed for at vælge vibrator, alarmtone eller vibrator og alarmtone. Uret lægges under hovedpuden og vil via kraftige vibrationer vække den sovende. Snooze funktion og lys i displayet. Vækkeuret har en værdi af 475 kr. og er sponsoreret af butik KIK.


Garmin Smartwatch

Garmin vívoactive smartwatch

Trænings-ur, der bl.a. kan måle din puls, antal forbrændte kalorier og din træning inden for løb, cykling, svømning, golf, skiløb mm. Derudover har uret nogle smarte funktioner ift. hørenedsættelse – uret kan kobles til de fleste smartphones og vibrerer, når din telefon ringer eller du får en sms. På den måde undgår du at misse telefonopkald og vigtige beskeder. Mange andre nyttige funktioner! Uret har en værdi af 2.299 kr. og er sponsoreret af Garmin.

 

Castberggård 

Foredragsaften på Castberggård med spisning og overnatning

To billetter til valgfri foredragsaften på Castberggård ved Vejle. Inklusiv buffet, overnatning i dobbeltværelse og morgenmad. Der er både teleslynge og tolkning til foredragene, så alle både med og uden hørenedsættelse kan være med! Af kommende foredragsholdere kan bl.a. nævnes Christian Eugen-Olsen, Mikkel Kessler samt Lindy fra Rigtige mænd. Billetterne har en samlet værdi af 1.800 kr. og er sponsoreret af Castberggård.

 

ClearSounds halsslynge


ClearSounds halsslynge til mobiltelefoni

Mobilhalsslynge i lækkert design med to bonusfunktioner. ClearSounds kan bruges af alle, der har telespole i høreapparat/CI. Giver dig klar og tydelig lyd, når du taler i mobiltelefon. Som en ekstra bonus får du en smart lille samtalemikrofon, som klikkes af og på mobilhalsslyngen med et snuptag. Du har derfor altid en samtalemikrofon med dig, som du kan bruge til  hverdagens samtaler – fx hos lægen, i bilen mv. Derudover medfølger en TV-sender, som sender lyden fra TV, radio, computer mv. direkte til mobilhalsslyngen. Udstyret har en samlet værdi af 3.897 kr. og er sponsoreret af Tonax.Kontorstol

Ergonomisk kontorstol

Ergonomisk kontorstol med høj ryg Fra Dansk Kontorstole Forsyning. Giver god støtte til både lænd, nakke og skuldre. Vinderen vælger selv blandt en række modeller og farver. Stolen har værdi på op til 3.695 kr. alt efter valg af model og er sponsoreret af Dansk Kontorstole Forsyning. Gratis fragt!

DONÉR 75 KR. HVIS DU VIL VINDE STOLEN.
SKRIV STOL OG DIT TELEFONNR.!

Lagt på 9. november 2016

 

Designed by Synergi Reklamebureau Webbureau