Royal Run App nu med undertekster

App'en til Kronprinsens fødselsdagsløb er nu gjort tilgængelig for mennesker med hørenedsættelse.

Royal Run App nu med undertekster

Efter en henvendelse til kongehuset, er den app, der er udviklet i forbindelse med H.K.H. Kronprinsens fødselsdagsløb, nu blevet forsynet med undertekster.

Laila Benthin, der er holdkaptajn for Hearing Loss Runners gjorde for noget tid siden Høreforeningens næstformand og formand for foreningens tilgængelighedsudvalg, Leon Carlsen, opmærksom på, at de træningsvideoer, der er at finde i app'en var uden undertekster.  Leon Carlsen henvendte sig derfor til kongehuset, der efterfølgende kunne meddele, at tekstningen af Royal Run app'en var iværksat. For få dage siden, blev de sidste tekster lagt på.

Royal Run app

Royal Run app'en kan downloades i App Store og Google Play ved at søge på navnet "Royal Run 18".

Med Royal Run app'en kan du blandt andet:

- Finde praktisk information for hver af de fem byer
- Se programmet for hver af de fem byer
- Følge løbet live med resultater
- Få Kronprinsens tips om træning og motivation
- Få løbefaglig vejledning og træningsprogrammer
- Få hjælp til at forbedre din tid med tempoberegneren

Lagt på 2. maj 2018