Roskilde knipsede det bedste foto

Så er vinderen fundet i Verdens Høredag fotokonkurrencen

Roskilde knipsede det bedste foto

Til Verdens Høredag i lørdags gik foreningens lokalafdelinger og unge på gaden og delte grønne ører ud og talte om høreproblemer og forebyggelse med de folk, de mødte. Det er der kommet en masse fine billeder ud af, og nu er det tid til at kåre vinderen af vores fotokonkurrence.

Der har været mange gode billeder, og det har været svært at vælge, men til sidst faldt valget på et foto fra Roskilde Lokalafdeling. Folkene i Roskilde har været ekstra på tæerne og har indfanget borgmester Joy Mogensen (rød jakke) på en iskold dag på Stændertorvet i Roskilde. Godt gået!

Der er et gavekort på 1.000 kr. til Coop/Dansk Supermarked på vej til Roskilde. Gavekortet kan bruges til at købe ind til et hyggeligt medlemsarrangement.

Roskilde Lokalafdeling med borgmester Joy Mogensen

Tusind tak til alle der deltog og sendte billeder!

Lagt på 5. marts 2018

Se de øvrige billeder i galleriet herunder: