Resterne af satspuljen skal bruges til udsatte

49 organisationer - heriblandt Høreforeningen - har skrevet til socialministeren og partilederne om resterne af satspuljen.

Resterne af satspuljen skal bruges til udsatte

Fremover vil modtagerne af overførselsindkomster få de penge ind på en pensionsordning, som tidligere er gået til satspuljen.

Men Danske Handicaporganisationer og 48 andre organisationer, herunder Høreforeningen, er bekymret for, hvad de penge der er tilbage i satspuljen skal bruges til. Organisationerne mener, at pengene skal bruges til metodeudvikling på socialområdet og civilsamfundets sociale indsatser.

Dette budskab er skrevet i et fælles brev til socialminister Astrid Krag og Folketingets partiledere. Høreforeningens landsformand har underskrevet brevet for Høreforeningen.

Læs hele brevet her (pdf)

Læs mere om brevet og reaktioner i Jyllands-Posten.

Lagt på 15. august 2019