Oticon er ny batterileverandør til alle høreapparatbrugere

Nu skal batterier og slanger til høreapparater bestilles hos Oticon.

Oticon er ny batterileverandør til alle høreapparatbrugere og CI-brugere


Fra i dag den 8. marts 2017 er Oticon ny leverandør af batterier og slanger til alle høreapparatbrugere i Danmark. Både batterier og slanger er gratis for høreapparatbrugeren.

www.oticon.dk/bestil-batterier kan du bestille batterier, som passer til alle slags høreapparater eller CI udleveret i Danmark - uanset fabrikant og høreapparatmodel. Du kan også bestille slanger samt batterier til tilbehør, som fx en fjernbetjening.

Batterier og forbrugsdele betales af regionerne og leveres direkte til din hjemmeadresse. Ordrer modtaget inden kl. 12 sendes med posten samme dag.

Sådan gør du

Du bestiller via hjemmesiden www.oticon.dk/bestil-batterier.

Alternativt kan du ringe på telefon 39 17 74 44 på hverdage mellem kl. 8-16 eller sende en mail til batterier@oticon.dk. I mailen er det obligatorisk, at man oplyser om navn, CPR-nummer og adresse.

Endelig kan du bruge et bestillingskort, som man kan få udleveret på høreklinikken. Dette udfyldes og sendes med posten.

I nogle kommuner er det også muligt at afhente batterier på lokale udleveringssteder. Kontakt dit lokale kommunikationscenter, hvis du er i tvivl om, hvordan du får batterier til dit høreapparat.

Lagt på 8. marts 2017

 

Designed by Synergi Reklamebureau Webbureau