Nyt Hørelsen på vej

I disse dage lander medlemsbladet i din postkasse.

Nyt Hørelsen på vej

I denne uge udkommer medlemsbladet. Hold øje med bladet i 'Med Rundt' fra Post Nord i din postkasse.

I det nye nummer kan du blandt andet læse om Leo, der i en alder af 70 år har fået en CI-operation. Og han er ikke alene. En stor del af de mennesker, der i dag får indopereret et cochlear implantat (CI) er over 65 år. Det hænger sammen med, at kriterierne er ændret, så flere får tilbuddet, og at succesraten er stor, også selvom man ikke er en årsunge.

I det nye blad kan du også se, hvordan du får høretekniske hjælpemidler, og hvilke muligheder og rettigheder du har, og du kan læse forskningsartiklen om det opmærksomhedsstyrede høreapparat. Læs om det og meget mere i det nye nummer af Hørelsen.

Er du IKKE medlem, kan du desværre ikke læse Hørelsen. Men du kan blive medlem her!

Når du melder dig ind, får du tilsendt det seneste blad som en del af velkomstmaterialet.

Lagt på 5. september 2017