Nye apparater på sortimentet

Se hvilke apparater du kan få på de offentlige klinikker.

Nye apparater på sortimentet

 

Den 1. juni blev licitationen på høreapparater opdateret. Altså aftalen om, hvilke høreapparater, der uddeles på de offentlige høreklinikker eller hos puljeklinikkerne. Oversigten justeres hvert halve år.

Du kan se oversigten her. (Brug zoom-funktionen i pdf-dokumentet til at gøre teksten større).

Lavet til fagfolk

Licitationen henvender sig til klinikpersonale og kan derfor være svær at forstå som almindelig bruger. Men for den erfarne høreapparat-bruger, kan den være god at orientere sig i, hvis man fx ønsker at tjekke om et bestemt apparat kan fås på de offentlige klinikker.

Nye apparater på listen

Hvis du ønsker at se, hvilke nye apparater der er kommet med, og hvilke der er ikke længere er på listen, kan du orientere dig her. Det kan blandt andet nævnes, at Evoke 440 fra Widex er blandt de nye apparater, som man nu har mulighed for at få udleveret.

Ikke frit valg

Høreapparaterne vælges på baggrund af brugerens individuelle behov i dialog mellem klinikpersonalet og brugeren. Der er altså ikke tale om, at man som bruger kan vælge frit, da der kan være flere forhold, der gør sig gældende. Men oversigten giver et overblik over, hvilke apparater klinikkerne kan udlevere.

 

Lagt på 4. juni 2020

 

Designed by Synergi Reklamebureau Webbureau