Nu udkommer Hørelsen

Medlemsblad nr. 3 er på vej i postkassen.

Nu udkommer Hørelsen

I denne uge udkommer medlemsbladet. Hold øje med bladet i 'Med Rundt' fra Post Nord.

Som forsiden på bladet indikerer er der denne gang en artikel om, hvordan fugle hjælper forskere med at forstå den menneskelige hørelse. Du finder også en artikel om høretab og forandringer i hjernen. Selv ved milde høretab reorganiserer hjernen sig. Heldigvis tyder forskning på, at god høreapparatbehandling kan rulle forandringerne tilbage igen. På den politiske front gør vi status på Høreforeningens mærkesager og gennemgår den længe ventede evaluering af høreapparatområdet. Læs om det og meget mere i det nye nummer af Hørelsen.

Hørelsen juni 2017

Er du IKKE medlem, kan du desværre ikke læse Hørelsen. Men du kan blive medlem her!

Når du melder dig ind, får du tilsendt det seneste blad som en del af velkomstmaterialet.

Lagt på 7. juni 2017