Nu er ventetiden i Odense 121 uger

Det går stadig den helt forkerte vej med ventetiderne på høreapparatbehandling i Region Syddanmark.

Nu er ventetiden i Odense 121 uger

121 uger skal man for øjeblikket vente, hvis man ønsker at få høreapparater via Odense Universitetshospital. Den lange ventetid smitter af på de øvrige offentlige høreklinikker i regionen, hvor ventetiden også er steget yderligere inden for de sidste par måneder.

- Det er katastrofalt og fuldkommen uacceptabelt, at der ikke er blevet gjort noget fra politisk side. Det med, at der skal være lige sundhed for alle, hænger overhovedet ikke sammen, siger landsformand for Høreforeningen Majbritt Garbul Tobberup til Fyens Stiftstidende.
Læs artiklen her.

Formanden for Region Syddanmarks Sundhedsudvalg, Poul Erik Svendsen, er enig i, at ventetiden er for lang og han vil nu have sagen løftet op på politisk niveau.
Læs artikel fra Fyens Stiftstidende her.

Høreforeningen fortsætter med at presse på overfor Region Syddanmark, så forholdene kan blive forbedret.

Se oversigt over ventetider på de offentlige høreklinikker.

Lagt på 3. august 2016