Menièretræf 2017

Se programmet og tilmeld dig her.

Menièretræf 2017

Årets menièretræf er nu fastlagt og finder sted den 18. november 2017 i Odense. Der er både fokus på menière og svimmelhed i årets program, og som altid er menièretræffet en rigtig god mulighed for at erfaringsudveksle med ligestillede.

• At leve med sin menière
  • Personlige beretninger
  • Ørestens- og svimmelhedsbehandling
  • Nyt fra menièreforskningen, blandt andet om clips-operationerne, der foretages på Rigshospitalet
  • Information om de kommende Nationale Kliniske Retningslinjer for menière

Oplægsholdere

•  Anne-Mette Mohr, psykolog med mangeårig erfaring indenfor høreområdet, Psykologcentret Nordvest, København NV.
  • Mads Klokker, Klinikchef på Rigshospitalets Øre- næse-halskirurgisk og Audiologisk Klinik

Deltagerpris og tilmelding

Det koster 250 kr. for medlemmer af Høreforeningen at deltage og 450 kr. for andre. Deltagerprisen omfatter deltagelse i træffet samt fuld forplejning:

Tilmelding 1 person - medlem

Tilmelding 2 personer - medlem

Tilmelding 1 person - ikke-medlem

Tilmelding 2 personer - ikke-medlem

Menièretræf 2017 arrangeres af Høreforeningens Menièreudvalg. Vi håber, at rigtig mange vil finde det værd at deltage i årets menièretræf – både for at få den basale information såvel som for muligheden for at opbygge og vedligeholde netværk.

Lagt på 20. september 2017