Mediefokus på høreområdet

TV2 Fyn bringer indslag om ventetider i aften kl. 19.30

Mediefokus på høreområdet

En række medier kører i dag historien om de lange ventetider på høreapparatbehandling i Region Syddanmark. Regionens sundhedsudvalgsformand, Poul-Erik Svendsen, vil have markante ændringer på høreområdet og har bedt regionens administration om at komme med en plan for at sænke ventetiderne på regionens klinikker, der ligger på helt op til 123 uger.

I aften kl. 19.30 kan du se et indslag på TV2 Fyn, bla. med interview med Høreforeningens landsformand.

Se også denne artikel fra TV2 Fyns hjemmeside:
Vent to år på et høreapparat: Indsats uden effekt

Se også denne artikel fra Fyens.dk:
Du kan få en tid i 2020: Fortsat flere års ventetid på høreapparater

Derudover arbejder DR P4 Fyn på et indslag, der er planlagt til kl. 15.15 i dag.

Også fokus på Tinnitus

Høreforeningens landsformand er også interviewet til et TV2 indslag om tinnitus. Emnet er aktuelt, fordi en ny undersøgelse viser, at 600.000 danskere lider af tinnitus. Som det ser ud nu, bringes indslaget i den sene nyhedsudsendelse kl. 22 i aften på TV2. Ifølge Høreforeningens oplysninger arbejder TV2 News også på et indslag om emnet.

Lagt på 15. marts 2018