Kom til politisk debat og foredrag om høreområdet

Høreforeningens lokalafdelinger i Region Syddanmark inviterer til foredrag og debat.

Kom til politisk debat og foredrag om høreområdet

Høreforeningens lokalafdelinger i Syddanmark byder den 27. april velkommen til en spændende dag med foredrag om hørelse og politisk debat om høreområdet i Region Syddanmark.

Programmets faglige del har oplægsholdere fra høreklinikken i Odense, fra Danaflex (om Cochlear Implant) og fra kommunikationscentret i Kolding.

Herefter er der politisk debat om høreområdet, hvor Høreforeningens landsformand Majbritt Garbul Tobberup er klar til en debat med tre sundhedspolitikere i Region Syddanmark. Deltagerne fra Region Syddanmark er formanden for Sundhedsudvalget, Poul Erik Svendsen, formanden for udvalget for nær sundhed, Bo Libergren, samt Villy Søvndal, der er medlem af Sundhedsudvalget.

Arrangementet foregår på Kolding Kommunes Uddannelses Center fra kl. 13-16. Deltagelse er gratis og alle er velkomne.

Læs mere i programmet.

Lagt på 1. april 2019