Kom til inspirationsdage for erhvervsaktive med høretab

I Aarhus lørdag den 17. marts og i Rødovre søndag den 18. marts.

Kom til inspirationsdage for erhvervsaktive med høretab

Udvalget for Erhvervsaktive med Høretab inviterer til Inspirationsdage for erhvervsaktive. Arrangementet henvender sig til jobsøgende, fleksjobbere og folk i arbejde. Vi genoptager sidste års succes med at udveksle erfaringer og udfordringer på arbejdsmarkedet.

Tid og sted

Lørdag den 17. marts 2018  kl. 9-16 i Huset Trøjborg, Kirkegaardsvej 53, 8000 Aarhus C
Søndag den 18. marts 2018 kl. 9-16 i Castberggård Øst, Gunnekærvej 24, 2610 Rødovre

Samme arrangement begge dage, deltag dér hvor du bedst kan.

Hear Strong

I år vil emnet være Hear Strong, som handler om, hvordan vi kan tage kontrol over vores eget liv, komme ud af offerrollen og ind i hørekompetencerollen. Der vil være indlæg fra nogle dygtige fagfolk og forskellige workshops, hvor vi går lidt mere i dybden på høretaktik, hørehistorier pg kapitalforvaltning over din "energi-lagkage".  Der bliver også plads til lidt bevægelse, så vi får trætheden ud af kroppen på den gode måde.

Se programmet her (med forbehold for ændringer)

Vi håber at se så mange som muligt! Pris for deltagelse inkl. forplejning er 75 kr. for medlemmer af Høreforeningen og 150 kr. for ikke-medlemmer.

Arrangementet skrivetolkes til storskærm, så alle kan følge med uanset høresituation.

Der vil være mulighed for noget socialt samvær med andre efter inspirationsdagen, hvor I selv bestiller mad ude fra og hygger videre om aftenen.

Aarhus den 17. marts - tilmelding medlemmer

Aarhus den 17. marts - tilmelding ikke-medlemmer

Rødovre den 18. marts - tilmelding medlemmer

Rødovre den 18. marts - tilmelding ikke-medlemmer