Kom til debat og mød Høreforeningen på Folkemøde Møn

19. - 20. august 2022.

Kom til debat og mød Høreforeningen på Folkemøde Møn


Høreforeningen deltager igen i år på Folkemøde Møn med et telt med forskellige aktiviteter, og så sætter vi høreområdet til debat lørdag fra kl. 11.00-11.50.

Debat om ordentlige vilkår for mennesker med høretab – nu og i fremtiden

Lørdag d. 20. august kl. 11.00-11.50 på Kundskabsscenen

Har du udfordringer med hørelsen? Venter du lige nu på at få høreapparat? Nu har du chancen for at spørge dine regionsrådspolitikere om, hvordan de vil sikre ordentlige vilkår for mennesker med høretab.

Måske har du også en god ide til, hvordan høreområdet kan forbedres? En ny høreklinik i Køge og andre gode initiativer er i gang i Region Sjælland. Det giver håb. Men den demografiske udvikling, nye kvalitetskrav og midler fra finansloven, som udløber med udgangen af 2022, giver dystre udsigter for ventetiderne.

Høreområdet kræver fortsat politisk fokus og prioritering – og hvordan sikrer vi nu og i fremtiden ordentlige vilkår for borgerne? Det skal vi debattere. Så kom og vær med, når regionsrådsformand Heino Knudsen (A) og regionsrådsmedlemmerne Gitte Louise Simoni (O), Jens Ravn (V) og folketingskandidat Brian Bressendorff (A) debatterer dette med Høreforeningens landsformand Majbritt Garbul Tobberup.

Debatdeltagerne på Folkemøde Møn

På billedet ses fra venstre Brian Bressendorff, Majbritt Garbul Tobberup, Gitte Simoni og Jens Ravn. Derudover deltager regionsrådsformand Heino Knudsen også i debatten.


Få målt hvor højt du spiller på din telefon

Fredag den 19. august 10.00-15.00 i Høreforeningens telt

Ved du, hvornår støj er skadelig og hvornår man kan få tinnitus? 

Ifølge Verdenssundhedsorganisationen WHO gambler 1,1 milliard unge med deres hørelse, bl.a. fordi de hører høj musik og gamer i lang tid uden pauser.

Mød forsker og tinnitusekspert Susanne Nemholt og Høreforeningens frivillige, og få en snak om støj og hvordan du passer godt på din hørelse. Kom forbi Høreforeningens telt og få testet, hvor højt du egentlig spiller i dit headset. Mannequinen Valdemar fra Aalborg Universitet kan måle lydstyrken på din telefon.

 

 

Kniber det med at høre?

Lørdag den 20. august 09.00-17.00 i Høreforeningens telt

Har du mistanke om, at din hørelse er blevet dårligere, eller venter du lige nu på at få et høreapparat?

Kom forbi Høreforeningens telt og få en snak om hørelse, tinnitus, høreapparater og høre- tekniske hjælpemidler. Hvornår bør man gå til ørelæge og hvad er forskellen på at få høreapparater i det offentlige og i det private? Hvad koster høreapparater og hvor længe skal man vente? Hør og se, hvad skrivetolkning er, og hvordan det bruges.

 

 

Lagt på 5. juli 2022

 

Webdesign og udvikling / SYNERGI