Kom med til Inspirationsdage for erhvervsaktive

Inspiration og sparring til dig som enten er ved at afslutte din uddannelse, er i job eller er jobsøgende.

Kom med til Inspirationsdage for erhvervsaktive

Udvalget for erhvervsaktive afholder den 1. - 3. oktober inspirationsweekend for erhvervsaktive på Kobæk Strand Konferencecenter, Kobækvej 85, 4230 Skælskør.

Programmet løber over tre dage, hvor du vil høre spændende oplæg med stof til eftertanke, fysisk bevægelse, samt møde ligesindede, der kan nikke genkendende til de udfordringer, der kan være i joblivet.

Weekendens fokus er ”skæbne”, hvor vi går lidt i dybden med, om der findes højere magter, der styrer vores liv. Vi får besøg af en inspirerende foredragsholder Johnny Sort (johnnysort.dk), der mistede sin arm ved en ulykke. Ramt af skæbnen kom han videre og lever med sine begrænsninger.

Vi hører også vores egen landsformand Majbritt Garbul Tobberup komme med et sprudlende oplæg om hendes egen ups and downs med hørelsen, og hvordan man kommer op på hesten igen og videre - en art ”Livets gang med høretab”.

Lørdag eftermiddag har vi en surprise på programmet, vi nyder en god 2-retters menu om aftenen og har socialt samvær. Søndag vil der være morgenbadning for de friske i det dejlige kolde vand i Storebælt. Vi afslutter med en indsigt i Høreforeningens betydning for os.

Målet for weekenden er, at du skal tage hjem med fornyet energi og viden til, hvordan du kan få mere ud af dit jobliv.

Weekenden finder sted i smukke omgivelser med en unik og urimelig smuk udsigt ud over Storebælt, med komfortable enkeltværelser og god mad.

Praktisk information

Indkvartering fredag mellem kl. 19 og 19.30 med programstart kl. 20. Weekenden slutter søndag kl. 12.00 med take away frokost. Det er muligt uden beregning at blive hentet på / få et lift til Slagelse St.

Pris: 1.000 kr. for medlemmer af Høreforeningen / 2.900 kr. for ikke-medlemmer inkl. enkeltværelse.

Tilmelding senest den 19. september 2021 via linket her.

Bemærk: Betaling sker med dankort/mobile pay til sidst i tilmeldingsforløbet. Har du ikke dankort, så kontakt webmaster@hoereforeningen.dk inden du tilmelder dig.

Der tages alle forholdsregler i forhold til at undgå corona-smitte.

Lagt på 1. september 2021