Kom med til CI-dag i Odense 25. marts

For CI-brugere, kommende CI-brugere, pårørende og interesserede.

Kom med til CI-dag i Odense 25. marts

Høreforeningens CI-udvalg inviterer til CI-dag i Odense for CI-brugere, kommende CI-brugere og pårørende samt alle andre interesserede.

Tid og sted:
25. Marts 2017 - Klokken 10 - 16
Seniorhus Odense, Toldbodgade 5-7, Odense C

Program:

• Christina Ahler fra ”Center for Kommunikation og Velfærdsteknologi, Høre" fortæller om CI-forløbet
  • Jesper Dalsgaard Pedersen fortæller om hans CI-forløb — Jesper har desuden deltaget i TV programmet ”Ud af stilheden”, som blev sendt på Kanal 4 i foråret 2016.
  • De 4 CI producenter præsenterer deres CI-produkter
  • Maria Wichmann Christiansen fortæller om hendes speciale, der handler om lydopfattelse og kvaliteten af tale hhv præsenteret som live lyd og afspillet gennem højtalere. Oplægget vil blive suppleret med egne erfaringer og oplevelser.

Arrangementet er gratis for Høreforeningens medlemmer, pris for ikke medlemmer kr. 25,-  Der serveres frokost samt kaffe/the i pauserne. Der vil være teleslynge og skrivetolke.

Tilmelding:
Skal ske senest 14. marts via dette link.
(Vi sender en bekræftelse pr. mail inden for et par dage)
Kontakt evt. jonatan@natanoj.dk hvis der er problemer med tilmeldingen
Ved spørgsmål på dagen send SMS til Jonatan: 25 39 38 37

Sponsorer:
Arrangementet er sponsoreret af de 4 CI-producenter, som er på det danske marked.
Advanced Bionics
Cochlear (forhandles og præsenteres af Danaflex)
MED-EL (forhandles og præsenteres af Möllerstrøm Medical)
Oticon Medical