Hørevenlig foredragsrække i Sct. Andreas Kirke i København

Tema: Sorg og Tab - Om at miste

Hørevenlig foredragsrække i Sct. Andreas Kirke i København

Hvad gør det ved et barn at miste nogle af sine nærmeste? Hvad gør det ved mennesker, når deres kære forsvinder uden at dø? Hvad gør det ved en forælder at blive nægtet samkvem med sit afkom?

Det er emnerne for denne sæsons hørevenlige foredragsrække i Sct. Andreas Kirkes lokaler i København:
18. januar 2017:
Psykolog Gyrith Berthelsen, Rådgivnings- og Forskningscentret Børn, Unge og Sorg: Når børn mister
8. februar 2017: Demensrådgiver Else Hansen, Alzheimerforeningen: At miste uden at miste – Livet med demens!
1. marts 2017: Jesper Lohse, Foreningen Far: Når børn og forældre mister kontakt
22. marts 2017: Peter Bjørn Hansen: En søn har mistet sin far

Foredragene tekstes. Teleslynge forefindes.

Alle foredrag begynder kl. 19.00 og slutter kl. 21.30. Kaffe/te og kage kan købes. Foredragene er gratis og alle er velkomne uanset høresituation, ingen tilmelding.

Sted: Sct. Andreas kirkes lokaler, Gothersgade 148, 1.,(lift), 1123 Kbh. K.
Busforbindelser: 5A, 14, 40, 42, 43, 350S. Togforbindelser: 10 minutters gang til Nørreport station.

Arrangør: Folkekirkens Udvalg for Hørehæmmede Øst for Storebælt.

Se evt. ændringer på www.hhoest.dk

Lagt på 9. januar 2017