Høreklinikker i Vojens og Tønder

Til maj åbner Region Syddanmark høreklinikker i Vojens og Tønder, som led i arbejdet med at få ventetiden ned.

Høreklinikker i Vojens og Tønder


På de to klinikker vil borgere fra hele regionen efter forudgående undersøgelse i Sønderborg kunne få udleveret og tilpasset deres nye høreapparater. Samtidig kan man på de to nye klinikker uden forudgående aftale få teknisk assistance i forhold til sit høreapparat.

I Vojens åbner den nye høreklinik tirsdag den 2. maj i Rådhuscentret 7 st. og vil derefter holde åbent alle hverdage fra tirsdag til fredag i tidsrummet kl. 9.00 – 14.00. Klinikken bemandes af to audiologiassistenter og en tekniker.

I Tønder åbner høreklinikken mandag den 8. maj i Tønder Sygehus på Carstensgade 6, og holder derefter åbent alle mandage i tidsrummet kl. 9.00 – 14.00. Klinikken er bemandet med en audiologiassistent og en tekniker.

Regionen forventer, at mange af de to nye klinikkers brugere vil komme via Odense Universitetshospital og Sygehus Lillebælt (Vejle) og fra disse sygehuses optageområder, da det er borgere herfra, som har ventet længst. Det er dog op til den enkelte borger at afgøre, om man vil benytte sig af det frie sygehusvalg og de nye klinikker eller vente, til man kan få en tid på høreklinikkerne i Odense eller Vejle.

Kilde: www.sygehussonderjylland.dk

Lagt på 29. marts 2017

 

 

Designed by Synergi Reklamebureau Webbureau