Høreforeningen til fødselsdagsreception på Kongeskibet

H.K.H. Kronprins Frederik holdt reception for sine protektioner.

Høreforeningen til fødselsdagsreception på Kongeskibet

I anledning af H.K.H Kronprins Frederiks 50 års fødselsdag, var Høreforeningen i tirsdags inviteret til reception på Kongeskibet sammen med Kronprinsens øvrige protektioner. Høreforeningen var repræsenteret ved landsformand Majbritt Garbul Tobberup og sekretariatsleder Tine Lyngholm.

Det blev til en god snak med Kroprinsen, som vi blandt andet takkede for, at Kongehuset havde sat tekster på videoerne i Royal Run app'en. Der blev også talt om at passe på hørelsen, de unges musikvaner med for høj musik, og Kronprinsen blev inviteret til at besøge Høreforeningens workshop på Ungdommens folkemøde til september.

Gaven fra Høreforeningen var da også høreværn til alle fire børn samt ørepropper til hele familien.
“Meget betænksomt” kvitterede Kronprinsen.

Instruksen på sejlturen var, at der ikke måtte tages billeder af de kongelige, men herunder ses lidt andre billeder fra sejlturen, der foregik i blændende solskin.

Landsformanden skriver i gæstebogen

Sekretariatsleder Tine Lyngholm foran Dannebrog

Landsformanden foran Dannebrog

Gaven til Kronprinsen - Høreværn og ørepropper.

Lagt på 28. maj 2018