Høreforeningen er på gaden

Vi markerer Verdens Høredag over hele landet. Se billederne her.

Høreforeningen er på gaden

I dag er det Verdens Høredag. Over hele landet kan man derfor møde Høreforeningens lokalafdelinger og ungdomsrepræsentanter, der går på gaden og deler grønne ører ud og snakker høreproblemer med folk. Under mottoet "Er der hul igennem?" sætter vi fokus på vigtigheden af at passe på sin hørelse og få den tjekket, hvis man har mistanke om høretab.

Er der hul igennem

Høreforeningen opfordrer til:

• At du bruger høreværn/ørepropper, når lyden er over 80 dB.
  • At du lytter til høj musik med omtanke.
  • At du får undersøgt din hørelse ved mistanke om høretab.
  • At du får høreapparater, hvis du har nedsat hørelse. Det giver bedre mulighed for at klare dig og få en god livskvalitet. Moderne høreapparater og hjælpemidler kan både vække dig om morgenen, stille telefonen igennem og høre, hvad de siger i den anden ende af salen.

"Er der hul igennem"-kampagnen er støttet af Oticon Fonden.

Billeder

Klik på galleriet herunder og se billeder fra vores aktiviteter rundt om i landet. Der vil blive tilføjet flere billeder til galleriet i løbet af dagen.

Lagt på 3. marts 2018