Giv et lille bidrag og vind en dejlig julegave

Deltag i Høreforeningens julekampagne.

Giv et lille bidrag og vind en dejlig julegave

Nu kan du deltage i vores julekampagne og være med i konkurrencen om tre stentøjsskåle fra Christian Bitz med luksus-knas!

Stentøjsskåle med juleknas

Sådan gør du

For at deltage skal du blot sende 20 kroner på MobilePay til 23748767. Skriv dit telefonnummer i besked-feltet!

Du kan deltage ligeså mange gange, du har lyst. For hver gang du overfører 20 kr., deltager du med et lod i puljen. Men husk dit telefonnummer hver gang!

Vi trækker lod 3. december, 10. december og 17. december om fem gaver hver uge. Vinderne får direkte besked.

Du behøver ikke at være medlem af Høreforeningen for at deltage.

Mere om præmien

Vinderne modtager tre af de populære stentøjsskåle fra Christian Bitz. Den ene skål har en flot dyb grøn farve, den anden en smuk blå og den tredje skål har en lys isblå farve. Alle skålene er sorte udenpå.

Sammen med skålene er der en boks med mandler med chokolade, en boks med lakrids med chokolade og en boks med knasende chokoladekugler med et tvist af lime og citron. Skåle og knas modtages i en fin gavesæk.

Held og lykke!

Lagt på 22. november 2018