Få lyd direkte i høreapparatet på Roskilde Festival

Roskilde Festival får i samarbejde med Phonak teleslynge på Pavilion scenen.

Få lyd direkte i høreapparatet på Roskilde Festival

Når Roskilde Festival går i gang om nogle uger, bliver det muligt at få musikken direkte frem til øret. Festivalen er nemlig gået sammen med Phonak, der stiller teknikken til rådighed, så du kan få lyden direkte ind i dit høreapparat eller CI. Samarbejdet betyder, at man i år kan bruge systemet på Pavilion scenen.

Når de optrædende på Pavilion scenen går på, sendes lyden ikke kun ud i højttalerne, men også ud til Roger modtagere som høreapparats/CI brugere kan bære rundt om halsen. Det betyder, at har man allerede i dag en Roger modtager, vil man kunne bruge sin egen modtager.

Det praktiske

For at få glæde af den trådløse teknik/teleslynge på festivalen skal du vide lidt om dit høretab og høresystem:
- Dit høreapparat eller CI skal være udstyret med telespole
- For at sikre en god lydkvalitet skal nedenstående være opfyldt:

• Lydoplevelsen bliver bedst hvis høreapparatet eller CI'et kan indstilles på ren T (telespole)
  • Personer med åben tilpasning vil typisk ikke have glæde af teleslyngen under festivalen, da den lyd der kommer fra højttalerne, bliver blandet med lyden fra teleslyngen

- Du skal selv kunne betjene dit høreapparat/CI og kende til funktionen deraf.

Du skal helst booke den trådløse halsslynge på forhånd, på den måde kan vi tilbyde den bedste service. Send en mail til Christina Rosenkilde fra Phonak på christina.rosenkilde@phonak.com og lav en aftale om, hvornår du vil afhente udstyret, samt hvor mange dage, du gerne vil låne det. Så vil udstyret stå klar, når du ankommer til festivalen. Du vil kort før festivalen modtage nærmere information om, hvor halsslyngen udleveres. Lån af udstyret er gratis, dog er det dit ansvar at passe på det og levere det tilbage til den aftalte tid.

Alle spørgsmål om projektet kan rettes til Jesper Holck fra Roskilde Festival på jesper.holck@roskilde-festival.dk og Christina Rosenkilde fra Phonak på christina.rosenkilde@phonak.com

Roskilde Festival og Phonak håber, der er mange, der vil benytte sig af tilbuddet.

Lagt på 14. juni 2018

Foto: Christian Hjorth