Decemberbladet er på vej

Hørelsen udkommer i denne uge.

Decemberbladet er på vej

I disse dage lander medlemsbladet i postkasser over hele landet.

Denne gang kan du få et overblik over hvad politikerne lovede - og ikke lovede - på Høreforeningens valgmøder op til regionalvalget. Du får også historien om Chris på 23 år, der mistede sit job som tømrer, fordi hans ene høreapparat gik i stykker, og garantien var udløbet. Chris havde ikke pengene til at gå privat, og de lange ventetider på høreapparatbehandling endte med at koste ham et halvt år som arbejdsløs og en lang kamp med systemet.

Hørelsen december 2017

Du kan også læse historien om Erling, der i 1945 som 4-årig blev anbragt under åndssvageforsorgen og gemt af vejen de næste 40 år. Sandsynligvis pga. hans høre- og synsnedsættelse. Læs om det og meget mere i det nye nummer af Hørelsen.

Er du IKKE medlem, kan du desværre ikke læse Hørelsen. Men du kan blive medlem her!

Når du melder dig ind, får du tilsendt det seneste blad som en del af velkomstmaterialet.

Lagt på 5. december 2017