De første vindere i Høreforeningens julekonkurrence

Så har vi trukket de første vindere. Du kan også være med.

De første vindere i Høreforeningens julekonkurrence

I dag har vi trukket de første fem vindere i vores julekonkurrence. Præmien er tre stentøjsskåle fra Christian Bitz med luksus-knas, og de første fem heldige vindere er:

Else Marie Christensen, Odense
Thi Hve Dinh, Aarhus
Kristine Reib, Ballerup
Fritz Larsen, Almind
Jens Barlev, Herlev

Vinderne har fået direkte besked, og præmien er på vej til dem med posten.

Stentøjsskåle med juleknas

Du kan også være med

For at deltage skal du blot sende 20 kroner på MobilePay til 23748767. Skriv dit telefonnummer i besked-feltet!

Du kan deltage ligeså mange gange, du har lyst. For hver gang du overfører 20 kr., deltager du med et lod i puljen. Men husk dit telefonnummer hver gang!

Vi trækker lod næste gang den 10. december og sidste gang den 17. december om fem gaver hver uge. Vinderne får direkte besked.

Du behøver ikke at være medlem af Høreforeningen for at deltage.

Mere om præmien

Vinderne modtager tre af de populære stentøjsskåle fra Christian Bitz. Den ene skål har en flot dyb grøn farve, den anden en smuk blå og den tredje skål har en lys isblå farve. Alle skålene er sorte udenpå.

Sammen med skålene er der en boks med mandler med chokolade, en boks med lakrids med chokolade og en boks med knasende chokoladekugler med et tvist af lime og citron. Skåle og knas modtages i en fin gavesæk.

Held og lykke!

Lagt på 3. december 2018