Boost din (H)øreenergi på årets børnefamiliekursus

14. - 16. september 2018 på Castberggård.

Boost din (H)øreenergi på årets børnefamiliekursus

 

Så er der åbent for tilmelding til dette års landskursus for familier med børn med høretab. Arrangementet finder sted på Castberggård ved Vejle fra fredag den 14. - søndag den 16. september 2018.

Weekenden kører i tre spor, ét for forældre, ét for børnene (0. - 4. klasse) og ét for de lidt større børn/unge (5. klasse - 17 år).

Børnene og de unge, der passes af vores dygtige og søde frivillige, møder andre børn med høretab og får gode oplevelser sammen.

Landskurset er også for søskende med normal hørelse, der også har et godt udbytte af at møde andre børn og unge, der har søskende med hørenedsættelse.

Forældrene får en unik mulighed for at erfaringsudveksle og det faglige program giver input, blandt andet om muligheder og rettigheder, og er med til at styrke familierne til at klare de udfordringer, de møder i deres hverdag.

Forældrekursus

På forældrekurset er der i år fokus på  skoleudfordringer, fx i forhold til fremmedsprog, overgange, fx fra børnehave til skole og fra ung til voksen, og info om høretekniske hjælpemidler. Programmet for søndag er fælles med de unge.

Ungekursus (5. klasse -17 år)

For de unge står der bl.a. friluftsliv og shelters på programmet. Aftensmad i det fri og socialt samvær. Programmet for søndag er fælles med de voksne.

Børnekursus (0 - 4. klasse)

Børnene skal på bondegårdsbesøg og får madpakker med, der spises i det fri. Om aftenen er der fællesspisning med forældrene og hygge i Johannesstuen.

 

Læs mere om Landskursus 2018 og tilmeld dig her.


Lagt på 9. maj 2018

 

Designed by Synergi Reklamebureau Webbureau