Bliv medlem af Danske Seniorer med Høreforeningen-rabat

Høreforeningen har indgået et samarbejde med Danske Seniorer.

Bliv medlem af Danske Seniorer med Høreforeningen-rabat


Høreforeningen og organisationen Danske Seniorer har aftalt at arbejde tættere sammen fremover. Det betyder, at medlemmer af Høreforeningen kan blive medlem af Danske Seniorer for 100 kr. for et år (normalt 150 kr). Klik her for at benytte introduktionsrabatten.

– Det giver god mening, fordi mange seniorer med alderen får udfordringer med hørelsen. Og det er vigtigt for os, at vi sætter fokus på problemstillingerne sammen med nogen, der har mere ekspertise end os, siger Katrine Lester, der er direktør i Danske Seniorer til Høreforeningens medlemsblad.

Danske Seniorer er talerør for 90.000 medlemmer fra 400 medlemsforeninger og 7.500 enkeltmedlemmer. De fleste er over 65 år. Danske Seniorer har ligesom Høreforeningen et væld af arrangementer. Og en lang række rabatordninger.

Oplagt samarbejde

Også i Høreforeningen er landsformand Majbritt Garbul Tobberup begejstret for samarbejdet.
– For rigtig mange af Danske Seniorers medlemmer formodes at have udfordringer med hørelsen. Det er i den aldersgruppe, at høretab gør sig gældende. Så det er et oplagt samarbejde, hvor vi kan synliggøre mulighederne for mennesker med høreproblemer – at de ikke behøver isolere sig eller droppe sociale aktiviteter under Danske Seniorer eller bare som aktive seniorer, siger hun.
– Vi vil gerne invitere Danske Seniorers medlemmer ind i vores fællesskab, som vi synes er unikt. Vores arrangementer er altid med hørehensyn, og vi vil gerne gøre opmærksom på det fællesskab, lige som vores medlemmer kan have interesse i Danske Seniorers aktiviteter og mange forskellige medlemsforeninger, siger Majbritt Garbul Tobberup.

Danske seniorer arbejder for:

– en tryg seniortilværelse, dertil hører rette pille i rette mund: alle der får mere en 3 slags medicin skal have ret til en årlig gennemgang af medicinlisten.
– nem adgang til gode og billige undersøgelser, briller og kontaktlinser samt høreapparater og at kommunerne yder tand- og protesepleje, herunder omsorgstandpleje
– mennesker med demens og deres pårørende får en kvalificeret behandling og rådgivning
– seniorer på sygehuse, i plejecentre og i hjemmepleje behandles respektfuldt og fagligt kvalificeret.
– en værdig død og ret til selv at bestemme over forløbet
– at vi er ældrepolitisk aktive på tværs af alle politiske partier for at varetage og forbedre vilkårene for alle seniorer i Danmark
– flere valgmuligheder på boligmarkedet, der passer til moderne seniorers ønsker for trivsel i den 3. alder
– et hav af fællesskaber og alsidige kulturtilbud gør en forskel i det danske samfund og bibringer den 3. alder en større livskvalitet

Læs mere om Danske Seniorer på deres hjemmeside.

Introduktionsrabat

Som medlem af Høreforeningen kan man blive medlem af Danske Seniorer for 100 kr. for et år (normalt 150 kr).

Klik her for at benytte introduktionsrabatten.

 

Danske Seniorer

 

Lagt på 10. februar 2020

 

Webdesign og udvikling / SYNERGI