Amgros licitation må gå om

Det nye høreapparats-sortiment skulle have været på plads i januar. 

Amgros licitation må gå om

Ifølge Medwatch.dk må nye kontrakter på høreapparater til det offentlige for 150 mio. kr. årligt igennem en ny udbudsrunde.

"En detalje har spændt ben for det første udbud, lyder det fra Amgros", skriver Medwatch.

Høreforeningen skrev torsdag den 19. januar, at en forsinket licitation kunne betyde, at høreapparatsbrugere, der bruger det offentlige system, kan komme til at vente længere på de nye høreapparats-modeller, som formentligt vil blive lagt i licitationen fra de forskellige firmaer.

Amgros meddelte fredag den 20. januar, at "den nuværende rammeaftale giver leverandøren mulighed for løbende at opdatere sortimentet i kontraktperioden. Det har leverandørerne løbende gjort under den nuværende rammeaftale. Det betyder, at sortimentet hele tiden er opdateret til ny teknologi".

Amgros mener med andre ord ikke, at man som bruger skal være nervøs for ikke at kunne få nogle af de nyeste høreapparater.

Det er ikke første gang, at en udbudsrunde må gå om. Tidligere er en licitation gået om tre gange på grund at tekniske detaljer. Høreapparatproducenterne er jo i skarp konkurrence her. 

Det nye høreapparatssortiment skulle have været på plads her i januar.

 

Lagt på 20. januar 2017

Designed by Synergi Reklamebureau Webbureau