Æresmedlem Karl Dirksen er død

Dødsfald.

Æresmedlem Karl Dirksen er død

Høreforeningen har med beklagelse modtaget besked om, at foreningens mangeårige medlem Karl Dirksen afgik ved døden i fredags.

Karl Dirksen har ydet en stor indsats for foreningen igennem årene og var blandt andet tidligere 1. næstformand i Landsforeningen for Bedre Hørelse (Høreforeningens navn indtil 2006) og indtil sin død mangeårig formand i lokalafdelingen i Holbæk.

I november 2013 blev Karl Dirksen udnævnt til æresmedlem i Høreforeningen centralt.

Karl Dirksen var også kendt for sine gode og underholdende historier på landsmøderne og var en varm og humoristisk person.

"På vegne af hele foreningen vil jeg gerne takke Karl Dirksen for hans mangeårige indsats og virke i Høreforeningen", siger landsformand Majbritt Garbul Tobberup.

Karl Dirksen blev 85 år. Bisættelsen vil ske på mandag den 28. august kl. 14 fra Sct. Nicolai Kirke, Holbæk.

Lagt på 21. august 2017