Få det sagt! Dagscamp 2020 for unge med høretab

OPDATERING: Der er lukket for flere tilmeldinger til arrangementet. Send en mail til ldn@hoereforeningen.dk hvis du ønsker at komme på venteliste.

Hvornår skal jeg sige, at jeg har en hørenedsættelse? Hvordan får jeg det bedst sagt? Er det bedre, hvis jeg bare helt lader være?

Kan du genkende nogle af de her spørgsmål, eller kunne du bare godt tænke dig at lære nogle gode værktøjer til, hvordan du bedst får fortalt folk om dit høretab, så er Høreforeningens Dagscamp ”Få det sagt” den 3. oktober lige noget for dig.

Dagen er for dig, der er mellem 18 og 35 år og har høretab, tinnitus eller andre høreproblemer.

Arrangementet finder sted lørdag den 3. oktober 2020 fra kl. 9 - ca. 20.30 i Handicaporganisationernes Hus i Taastrup

På Dagscampen kan du lære om forskellige præsentationsteknikker, og hvordan du kan bruge kroppen og din holdning, når du fortæller folk om din hørenedsættelse. Og så får du muligheden for at udveksle erfaringer med andre i samme båd som dig. Hvad mere kan man ønske sig?

Er du ikke helt overbevist endnu? Så skal det også siges, at Dagscampen er den perfekte smagsprøve på, hvordan det er at være på ungdomslejr, du skal bare kun hive en enkelt dag ud af kalenderen.

Vi glæder os helt vildt til at se dig, og høre mere om dine erfaringer!

De bedste hilsner

Ungdomsudvalget

Program

Vi lægger ud med en icebreaker, hvor vi lærer hinanden at kende. Derudover bliver programmet en blanding mellem faglige oplæg, og forskellige aktiviteter. Se programmet her.

Pris og tilmelding

Det koster 100 kr. at deltage, hvis du er medlem af Høreforeningen (øvrige skal betale 180 kr., du kan blive medlem af Høreforeningen her.)

Covid-19 / Coronavirus

Hvis situationen med coronavirus skulle gøre det nødvendigt at aflyse arrangementet, vil du få dine penge tilbage.