Ungdomslejr 2022

Arrangør: Høreforeningens UL-planlægningsgruppe

Tag med på ungdomslejr!

Høreforeningens ungdomslejr er for unge mellem 18-35 år med høretab, tinnitus eller menière. Ungdomslejren (også kaldet UL) finder sted fra torsdag den 4. august kl. 17 til søndag den 7. august kl. 13 på Castberggård Højskole udenfor Hedensted.

Her vil du møde nye mennesker med lignende høreproblemer som dig selv. Sammen vil vi blive klogere på vores hørelse. Vi kan dele erfaringer, blive opdateret indenfor høreområdet og samtidig få både fysiske og mentale udfordringer af den sjove slags.

Hvis du sidder og overvejer lige nu, om ungdomslejren er noget for dig, så læs med her eller se videoen længere nede:
Ungdomslejren ændrede alt for mig
Ungdomslejren lød skræmmende - men var helt fantastisk
Det er et kæmpe frirum

Pris og tilmelding

Tilmeld dig ungdomslejren via linket her

Bemærk, at du skal betale med dankort / mobile pay med tilknyttet dankort, når du tilmelder dig via linket ovenfor. Ellers bliver tilmeldingen ikke gennemført. Har du ikke dankort, så kontakt ldn@hoereforeningen.dk

Deltagerprisen er 800 kr. for medlemmer af Høreforeningen og 1350 kr. for ikke-medlemmer (bliv medlem af Høreforeningen for kun 100 kr. for et ½ år og spar 550 kr. på UL-billetten). Du betaler og sørger selv for din transport til og fra Castberggård Højskole.

Ungdomslejren og coronavirus

Vi følger naturligvis myndighedernes krav og anbefalinger på daværende tidspunkt. Skulle situationen med coronavirus ikke tillade at gennemføre ungdomslejren, vil du få dine penge tilbage. Du kan derfor trygt tilmelde dig!

Derfor skal du med

Her kan du se en video om ungdomslejren, og hvad du får ud af at deltage:

Vi glæder os til at se dig!

Glade hilsner fra
UL2022 planlægningsgruppen