Ungdomslejr 2019 - Tilmelding ikke-medlemmer

Arrangør: Høreforeningen

Tag med på årets fedeste ungdomslejr!

Høreforeningens ungdomslejr er for unge mellem 18-35 år med høretab, tinnitus eller menière. Lejren foregår fra torsdag den 8. august kl. 17.00 til søndag den 11. august kl. 13.00 på Castberggård Højskole udenfor Hedensted.

Her vil du møde nye mennesker med lignende høreproblemer som dig selv. Sammen vil vi blive klogere på vores hørelse. Vi kan dele erfaringer, blive opdateret indenfor høreområdet og samtidig få både fysiske og mentale udfordringer af den sjove slags.

Læs artikler med tidligere deltagere her:
Ungdomslejren ændrede alt for mig
Ungdomslejren lød skræmmende - men var helt fantastisk
Det er et kæmpe frirum

Pris og tilmelding

Deltagerprisen er 800 kr. for medlemmer af Høreforeningen og 1350 kr. for ikke-medlemmer (bliv medlem af Høreforeningen for kun 305 kr. og spar 215 kr.). Du betaler og sørger selv for din transport til og fra Castberggård Højskole.

Tilmeld dig ungdomslejren ved at udfylde skemaet herunder og betale med dankort eller MobilePay til sidst.

Tilmeldingsfristen er 11. juni 2019.

Vi glæder os til at se dig!

Glade hilsner fra
UL2019 planlægningsgruppen
Ronja, Michelle, Nikolaj og Clara

08.08.2019 17:00 Castberggård Højskole, Østerskovvej 1, Urlev, 8722 Hedensted

Pris: 1.350,00 DKK.

Tilmelding til ungdomslejren 2019

Der vil ikke være teleslynge, men vi låner mikrofoner fra Phonak. Du vil skulle bruge en halsslynge, for at modtage teleslyngesignalet fra mikrofonen.

(Fx allergi, diabetes, vegetar eller lign.)

(Sæt gerne flere krydser)