Ungdomslejr 2018 - Tilmelding ikke-medlemmer

Arrangør: Høreforeningen

Lukket for tilmelding: Skriv til sjj@hoereforeningen.dk hvis du ikke har nået at tilmelde dig indenfor fristen.

Høreforeningens Ungdomslejr er for unge mellem 18-35 år med høretab, tinnitus og menière. Lejren vil foregå fra torsdag den 9. august kl. 17.00 til søndag den 12. august kl. 13.00 på Castberggård Højskole udenfor Hedensted.

Her vil du møde nye mennesker med lignende høreproblemer som dig selv. Sammen vil vi blive klogere på vores hørelse. Vi kan dele erfaringer, blive opdateret indenfor høreområdet og samtidig få både fysiske og mentale udfordringer af den sjove slags.

Læs artikler med tidligere deltagere her:
Ungdomslejren ændrede alt for mig
Ungdomslejren lød skræmmende - men var helt fantastisk
Det er et kæmpe frirum

Pris og tilmelding

Deltagerprisen er 800 kr. for medlemmer af Høreforeningen og 1350 kr. for ikke-medlemmer (bliv medlem af Høreforeningen for kun 305 kr. og spar 215 kr.). Du betaler og sørger selv for din transport til og fra Castberggård Højskole.

Tilmeldingsfristen er fredag den 8. juni.

Klik også gerne ind på vores Facebookside ”Ung med Hørenedsættelse” og følg med i nyhederne derfra.

Glade hilsner fra

UL2018 planlægningsgruppen